Image for Dan video produkcije powered by Aviteh – 28.6.2022.
Naslovnica

Dan video produkcije powered by Aviteh – 28.6.2022.

Pridružite nam se na Danu video produkcije, koji će se održati u utorak, 28.6. u dvorani Ivan Picelj za sve buduće i stalne studente.

Prvi dio pod nazivom  Video radionica powered by Aviteh održati će se u jutarnjim satima i namijenjena je svim našim studentima, koji žele vidjeti, čuti i isprobati najnoviju opremu iz radionice našeg partnera – tvrtke Aviteh.

Drugi popodnevni dio rezerviran je za panel diskusiju za sve zainteresirane na temu: „Izazovi u svijetu video produkcije i kako se studenti mogu pripremiti za njih“!, na kojoj će nam se pridružiti gosti: Hrvoje Matasović, Iva Šulentić i David Lušićić te podijeliti s nama svoj know how i tips & trick iz svijeta video produkcije.

Raspored događanja kao i prijava na event se nalaze na linku: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/dan-video-produkcije

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.