Image for .debug 2021 – 10.-11.6.2021
Naslovnica

.debug 2021 – 10.-11.6.2021

.debug je najveća developerska konferencija u Hrvatskoj, u organizaciji Buga i partnerskih kompanija. Uz 50 predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, raspoređenih u dva dana i tri tracka, sudionici će biti u prilici obići i .debug na otvorenom - izložbeni prostor najpoznatijih hrvatskih tehnoloških i programerskih kompanija, koje će u maniri street food festivala poklanjati ljetne gutljaje i zalogaje.

I ove godine smo u ulozi partnera konferencije pa su tako u "pool-u" predavača i naši kolege Dino Kurelović s temom "Microsoft Power Platform: može i bez programera", te Andrija Prelec i Tomislav Keščec koji će u duetu podijeliti insajderske 'cake' o suradnji front-end developera i dizajnera korisničkih sučelja. Program pronađite na linku: www.debug.hr/#program i vidimo se sutra i prekosutra na našem štandu!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.