Image for Doc.dr.sc. Winton Afrić autor nagrada dodijeljenih u HNK
Naslovnica

Doc.dr.sc. Winton Afrić autor nagrada dodijeljenih u HNK

Naš doc.dr.sc. Winton Afrić, akademski slikar sa studija 3D dizajna, autor je ovogodišnjih skulputura/nagrada koje su dodijeljene  organizacijama i pojedincima koji su sustavno pridonosili razvoju veleučilišta, visokih škola i stručnih studija u Republici Hrvatskoj.

Nagrade su uručene u sklopu održavanja Svečane sjednice vijeća veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske koja je održana u petak, 13.5.2022.godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu povodom 20 godina djelovanja ovog tijela u hrvatskoj akademskoj zajednici.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.