Image for Dodijeljene diplome Algebrine Međunarodne ljetne škole
Naslovnica

Dodijeljene diplome Algebrine Međunarodne ljetne škole

Polaznicima Algebrine Međunarodne ljetne škole dodijeljene su diplome za uspješno završenu edukaciju koja se od 7. do 27. srpnja održavala u prostorima Visokog učilišta Algebra u Zagrebu te u Šibeniku.

Tijekom tri tjedna predavanja, studenti su stekli nova poznanstva, znanja i vještine kroz programe Digital marketing, Cyber Security, Mobile Application Development, Digital Sculpting Fundamentals, Data Driven Storytelling i Artificial Intelligence.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.