Image for Državne STEM stipendije
Naslovnica

Državne STEM stipendije

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je odluku o dodjeli državnih stipendija u akademskoj godini 2020./2021. koja uključuje i vas, naše redovne studente preddiplomskih stručnih studija primijenjenog računarstva i multimedijskog računarstva. Odluka se odnosi i na nove studente sveučilišnog studija računarstva koje izvode zajedno FER i Sveučilište Algebra u osnivanju. Više informacija potražite na linku: https://bit.ly/2FuvOfr.

"Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje Izvadak studijskih programa u STEM područjima znanosti u svrhu dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2020./2021., na temelju Upisnika studijskih programa Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Izvadak studijskih programa u STEM područjima znanosti sadrži samo one studijske programe čiji studenti mogu konkurirati za ostvarivanje prava na državnu stipendiju u skladu s Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti (Narodne novine, broj 78/2018.). Početkom akademske godine, nakon dodatne provjere popisa studijskih programa s visokim učilištima, Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavit će ažuriranu verziju Izvatka studijskih programa u STEM područjima znanosti."

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.