fbpx
Image for Erasmus+ mobilnost osoblja – Zlatan Morić (Voditelj katedre za kibernetičku sigurnost)
Naslovnica

Erasmus+ mobilnost osoblja – Zlatan Morić (Voditelj katedre za kibernetičku sigurnost)

Voditelj katedre za kibernetičku sigurnost Zlatan Morić, v. pred. u veljači 2023. godine sudjelovao je u programu Erasmus+ za osoblje u svrhu podučavanja na partnerskoj instituciji University of Pardubice, Faculty of Electrical Engineering and Informatics (Univerzita Pardubice, Fakulta elektrotechniky a informatiky).

„Od 9. do 15. veljače 2023., u sklopu Erasmus programa razmjene, kao gost predavač sam posjetio partnersku instituciju University of Pardubice, Faculty of Electrical Engineering and Informatics (Univerzita Pardubice, Fakulta elektrotechniky a informatiky).”

University of Pardubice temelji se na sedamdesetdvogodišnjoj tradiciji visokog obrazovanja u regiji Pardubice, Češka.

„Tijekom razdoblja mobilnosti održao radionicu o etičkom hakiranju. Sastao sam se i s voditeljima katedri i dekanom te smo razgovarali o suradnji na nekoliko projekata i znanstvenim istraživanjima. Dok sam bio tamo recenzirao sam sedam znanstvenih radova za nadolazeću znanstvenu konferenciju. University of Pardubice jedan je od organizatora MAREW (Microwave and Radio Electronics Week) konferencije pa je bilo sjajno biti dio tog procesa.

Sve u svemu, bilo je sjajno dijeliti svoje znanje i učiti od drugih u tako različitom i uzbudljivom okruženju i stvarno sam uživao u vremenu provedenom na University of Pardubice.“

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.