Image for Erasmus+ staff testimonial Siniša Bogdanović & Mario Perić
Naslovnica

Erasmus+ staff testimonial Siniša Bogdanović & Mario Perić

Voditelj stručnog prijediplomskog studija Oblikovanje tržišnih komunikacija: Dizajn i diplomskog stručnog studija Kreativno upravljanje tržišnim komunikacijama, doc.art.dr.sc. Siniša Bogdanović, i nastavnik na Katedri za digitalnu umjetnost, Mario Perić, mr.sc. Mario Perić, pred., početkom lipnja 2022. godine sudjelovali su u programu Eramsus+ za osoblje u svrhu stručnog usavršavanja i razvoja kompetencija.

Kombiniranu mobilnost u svrhu podučavanja i stručnog usavršavanja proveli su na partnerskoj instituciji Hanze University of Applied Sciences u Nizozemskoj.

Naša nastavnička razmjena na Sveučilište Hanze u Groningenu je nešto je što smo doživjeli prvi puta. Bilo je vrlo gostoljubljivo, a profesori i studenti su bili profesionalni i kooperativni.

Hanze sveučilište primjenjenih znanosti nudi širok opseg studijskih programa koji obrazuju generacije vještih i predanih stručnjaka više od dva stoljeća. To je i jedan od razloga zbog kojeg je ova partnerska institucija zanimljiva i Algebrinim studentima koji često odabiru Hanze i Nizozemsku kao svoju destinaciju za Erasmus+ studijsku mobilnost. 

Sam studijski program Komunikacijski i multimedijski dizajn svojim studentima nudi brojne izazovne kolegije. Imali smo odlično iskustvo sa studentima na predavanjima koji su bili vrlo kooperativni i bilo je zadovoljstvo raditi s njima.

Glavna svrha posjete Hanzeu je bilo predavanje na radionici Dizajn vizualnih komunikacija (UX/UI dizajn) te uspostava temelja za organizaciju novog međunarodnog natjecanja The International Creative Design Challenge (icdchallenge.com) u kojem smo kao ustanova organizacijski partner.

Grad Groningen je prekrasan s blagom klimom i vrlo privlačnim krajolikom koji nas je naveo da vjerujemo da je sve tamo gdje treba biti. Radujemo se što ćemo uskoro posjetiti Hanze zbog našeg međunarodnog kreativnog natjecanja u dizajnu ICDC, koje studentima pruža priliku da odmjere svoje dizajnerske vještine i znanja u međunarodnoj konkurenciji.

Više informacija o međunarodnom natjecanju ICDC, kao i o dojmovima studenata, možete pročitati na algebra.hr/icdc.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.