Image for Europska komisija dodijelila je Visokom učilištu Algebra novu Erasmus Povelju u visokom obrazovanju
Naslovnica

Europska komisija dodijelila je Visokom učilištu Algebra novu Erasmus Povelju u visokom obrazovanju

Slijedom uspješne prijave Visokog učilišta Algebra za novo Erasmus+ programsko razdoblje, koja je ocijenjena je s maksimalnih 100 bodova, visokom učilištu Algebra dodijeljena je nova Erasmus Povelja u visokom obrazovanju (ECHE).

Dodjela ECHE-a preduvjet je za sudjelovanje u novom Erasmus+ programu, kao i u tri Ključne aktivnosti koje on obuhvaća (Mobilnost pojedinaca u svrhu učenja, Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse, Podrška reformi politika).

U središtu su novog programskog razoblja procesi digitalizacije, zaštite okoliša i socijalne uključenosti. U novom Erasmus+ programskom razdoblju, koje će trajati od 2021. do 2027., Visoko učilište Algebra namjerava nastaviti primjenjivati već ustaljene dobre prakse, sudjelovati u projektu Erasmus bez papira i prihvatiti smjernice za što bolju prilagodbu novom digitalnom i zelenom dobu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.