Naslovnica

Postoji li mogućnost stjecanja hrvatske i irske prvostupničke diplome u području računarstva?

Temeljem strateškog sporazuma o suradnji Visokog učilišta Algebra i Griffith Collegea iz Dublina, sadašnjim i budućim studentima računarstva i multimedije omogućeno je korištenje studentske mobilnosti i studiranje na dvije lokacije, uz mogućnost stjecanja hrvatske i irske prvostupničke diplome u području računarstva. Ovakvom prekograničnom suradnjom studenti Visokog učilišta Algebra će imati priliku steći vrijedno multikulturalno iskustvo u Dublinu, europskoj „Silicijskoj dolini“.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.