Naslovnica

Što uključuje iznos godišnje školarine za jednu akademsku godinu?

Nastavu prema nastavnom planu i programu usklađenom s potrebama tržišta; uporabu nastavne i računalne opreme, softverskih sustava (sustav za e-učenje, sustav za testiranje znanja, sustav za anketiranje, sustav digitalne referade…) te knjižnice s dovoljnim brojem svih naslova za svakog studenta; tri izlaska na ispit za svaki kolegija studija (ne uključuje komisijski ispit); nastavne materijale u izdanju Visokog učilišta Algebra, dostupne u tiskanom i/ili digitalnom obliku, a koje studenti nisu posudili u knjižnici Visokog učilišta Algebra; korištenje službenih nastavnih materijala u izdanju tehnoloških tvrtki potrebnih za provođenje vježbi i pripremu za certifikacijske ispite dostupnih kroz knjižnicu Visokog učilišta Algebra; po jedan izlazak na certifikacijski ispit u skladu s nastavnim planom studija za stjecanje certifikata (ovisno o smjeru i studiju) i prema aktualnom Popisu dostupnih certifikata i uvjetima pristupanja, a prema objavljenom natječaju za upis odnosno druge adekvatne industrijske certifikate koje uvedu globalne tehnološke tvrtke za vrijeme trajanja studija; softverski paket Microsoft MSDN te druge materijale koji su osigurani ugovorima Visokog učilišta Algebra i principala; aktivni rad sa studentima završne godine kroz Centar karijera škole u smislu njihovog povezivanja s gospodarstvom; mogućnost korištenja sportske dvorane sukladno rasporedu koji odredi Visoko učilište Algebra; diplomu i dopunsku ispravu diplomi; prisustvovanje tehnološkim, stručnim i znanstvenim konferencijama za studente koji, sukladno Pravilniku o nagrađivanju studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja Visokog učilišta Algebra, ostvare uvjete za besplatno sudjelovanje; mogućnost sudjelovanja u međunarodnoj studentskoj razmjeni ili realizaciju studentske prakse kod poslodavaca u inozemstvu uz financijsku podršku programa za akademsku mobilnost studenata, sukladno dostupnom broju mjesta i kvaliteti prijavljenih kandidata odnosno rezultatima natječaja za sudjelovanje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.