Image for Feedback studenata nakon posjeta Degoridanu
Naslovnica

Feedback studenata nakon posjeta Degoridanu

Meni osobno je ovaj posjet bio pun pogodak, iz prve ruke sam naučio neke stvari i dobio uvid u to što me čeka u budućnosti na tržištu rada. Nadam se da će biti još ovakvih posjeta i radujem se sljedećem.

Kristijan Stojak, student Digitalnog marketinga

Prije svega Vam se želim zahvaliti na ovom posjetu jer je bilo jedno predivno iskustvo i puno sam naučio kako doći do posla i na koji način ga tražiti. Posjet Degordianu mi se jako svidio jer su nas prihvatili i odvojili vremena za nas te sa smiješkom na licu sve pokazali i prezentirali.

Karlo Kvasnička, student Digitalnog marketinga

Osobno sam oduševljen, kako posjetom Degordianu, tako i idejom da ovakvih aktivnosti bude više. Iako sam o pozicijama i zadaćama u marketingu učio na fakultetu, praksa se razlikuje od teorije i svakako je korisno dobiti informacije iz prve ruke. Lijepo je vidjeti original caseove tvrtke, njihove rezultate, komentar, uređenje tvrtke i slično.

Fabijan Šilović, student Digitalnog marketinga

Posjet agenciji Degordian je bilo jedno pozitivno i vrlo poučno iskustvo te bi definitivno bila zainteresirana da Centar karijera organizira slične aktivnosti i u ljetnom semestru.  Održana prezentacija je bila puna zanimljivog sadržaja i korisnih informacija vezanih uz moj smjer, za koje nisam prije čula, te mislim da bi ovakva iskustva iz prve ruke izrazito pomogla oko planiranja i razvijanja mog karijernog puta.

Lucija Pervan, studentica Digitalnog marketinga

Ja sam posjetom oduševljen i saznao sam puno više nego sam mislio da ću te sam dobio novu perspektivu o ovoj grani marketinga kojom se bavim. Svakako bi htio slične aktivnosti u ljetnom semestru te svakako pomažu u razvijanju mog karijernog puta.

Pavo Alavanja, student Digitalnog marketinga

Definitivno smo čuli neke korisne informacije i mislim da bi bilo super kada bi bilo još dosta aktivnosti sličnih ovoj. Ja sam osobno se jako zainteresirala za rad u Degordianu i nakon ovog posjeta imam namjeru sljedeće godine poslati svoj životopis kada budu tražili ljude za stažiranje. Mislim da je super vidjeti iz prve ruke način rada ljudi u samim agencijama i čuti njihove priče iz radnog života i definitivno ću sudjelovati u ovakvim aktivnostima i dalje.

Nina Tudor, studentica Digitalnog marketinga

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.