Image for Finalna konferencija projekta Vet4BioEconomy
Naslovnica

Finalna konferencija projekta Vet4BioEconomy

Kao partner projekta Vet4BioEconomy, pozivamo vas da nam se pridružite na završnoj konferenciji projekta koja će se održati online 14. i 15. lipnja 2021.

Naziva “Professional training in forest bioeconomy in Austria, Slovenia and Croatia – experiences, lessons learnedt and looking ahead” ova će vam konferencija, među ostalim, odgovoriti na pitanja o budućnosti i izazovima šumarske bioekonomije, pokazati najbolje prakse, dok će tehničke uvjete e-learninga ovog projekta predstaviti Zoran Jančić, voditelja odjela za međunarodnu suradnju i podršku projektima Visokog učilišta Algebra koji se e-learning sustavima bavi više od 20 godina. 

Kroz projekt Vet4BioEconomy izrađen je inovativni edukacijski program  u području bioekonomije zasnovan na šumama, a koji je financiran iz Erasmus+ programa Europske Unije. Osim Visokog učilišta Algebra, u projektu sudjeluju Hrvatski šumarski institut, Hrvatska Institut za razvoj i međunarodne odnose, Slovenski šumarski institut, Zavod za gozdove Slovenija, Austrijski istraživački centar za šume (BFW) te Sveučilište za prirodne resurse i prirodne znanosti (BOKU) Austrija. Cilj projekta je povećati znanje i ključne kompetencije stručnjacima iz područja šumarstva, drvne tehnologije i šire, o bioekonomiji zasnovanoj na šumama. Također, cilj je i povećati postojeću bazu programa obrazovanja odraslih u partnerskim zemljama s inovativnim i sveobuhvatnim  programom o bioekonomiji zasnovanoj na šumama. 

Sudjelovanje na ovoj online konferenciji je besplatno, a potrebna je prijava na poveznicihttps://forms.gle/ErGeTBpirw8eSDqV6. 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.