Image for Functional Programming in Practice” by Hrvoje Šimić
Naslovnica

Functional Programming in Practice” by Hrvoje Šimić

Student si studija primijenjenog računarstva? Ili te jednostavno zanima stjecanje novih vještina? U ljetnom semestru nudimo ti "Functional programming in practice” vještinu, koju smo razvili u suradnji s CROZ te njihovim predavačem s dugogodišnjim iskustvom Hrvojem Šimićem. Proširi svoj pogled na paradigme programiranja i nadopuni svoje vještine temeljnim načelima funkcionalnog programiranja i praktičnim tehnikama primjenjivim na gotovo svaki projekt razvoja softvera. Više o preduvjetima te dodatne informacije pronađi na Infoeduci.

Prijave su do 15. 2. 2022.!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.