Image for Gledaj finale svjetskog prvenstva u „League of Legends“, 3. studenog s ekipom u Algebra LAB-u!
Naslovnica

Gledaj finale svjetskog prvenstva u „League of Legends“, 3. studenog s ekipom u Algebra LAB-u!

Gledaj finale svjetskog prvenstva u „League of Legends“, 3. studenog s ekipom u Algebra LAB-u!
Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme! Visoko učilište Algebra i udruga za promociju elektroničkog sporta “EXP Algebra” pozivaju sve naše studente, gamere, igrače i fanove računalnih igara na veliko finale „League of Legends World Championship“, u subotu, 3. studenog od 8:30 ujutro u Algebra LAB.
Turnir se ove godine održava na nekoliko lokacija u Južnoj Koreji, a na samom natjecanju sudjeluju 24 ekipe. Obožavatelji ove računalne igre sigurno znaju i to da svjetsko prvenstvo „League of Legends“ gleda više ljudi nego slavna završnica doigravanja NFL lige američkog nogometa Super Bowl!

Rezerviraj svoje mjesto!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.