Naslovnica

07.08.2022

Goran Grandić

Goran Grandić rođen je 1973. u Zagrebu gdje je završio XV. gimnaziju (MIOC) i fakultet. Po struci je diplomirani inženjer matematike. Zaposlen je kao direktor Informatike i telekomunikacija u Lactalisovom Centru dijeljenih usluga te član Uprave Lactalisa.

Njegov međunarodni tim pruža informatičku i telekomunikacijsku podršku poslovanju poduzećima u regiji te Grčkoj, Bugarskoj i Rumunjskoj.

Više od deset godina radi kao menadžer informatičkog tima. Tijekom navedenog razdoblja nekoliko je puta povećavao, što zemljopisno, što sadržajno, opseg podrške koju pruža. Prije menadžerskih uloga, petnaestak je godina u+na različitim funkcijama radio na razvoju, oblikovanju i uvođenju informacijskih sustava, pri čemu se posebno bavio skladištenjem podataka i poslovnom inteligencijom. U popisu Goranovih projekata ističe se sudjelovanje u nizu poslovnih transformacija poput akvizicija, pripajanja, izdvajanja i osnivanje poduzeća.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.