Naslovnica

Gjuro Korać

Gjuro Korać završio je Prvu ekonomsku školu u Zagrebu i diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Profesionalnu karijeru realizirao je kroz 13 godina rada u digitalnoj agenciji Nivas u kojoj posluje od 2005. godine na poziciji kreativnog direktora i suosnivača.

Tijekom rada realizirao je velik broj projekata od kojih su neki e-commerce projekt Kolektiva, Bonbon – hrvatska prepaid mobilna mreža, Evotv televizija, storytelling parallax website za Janu, Etihad Etisalat Mobily i MTV.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.