Naslovnica

Hrvoje Boljkovac

Hrvoje Boljkovac studirao je na Ekonomskom fakultetu u sklopu Sveučilišta u Zagrebu na kojem je diplomirao 2001. godine. Direktor je studija Luminus koji izrađuje reklame i trailere za klijente poput američke Filmske akademije (nagrada Oscar) i NBA lige.

Portfolio Luminusa odnedavno je bogatiji za još jedan mega uspješni projekt, predstavljen na najvećem svjetskom događanju za ‘gamere’, E3 – Electronic Entertainment Expou u Los Angelesu. Riječ je o traileru za računalnu igru, koji je u samo nekoliko tjedana od objave na YouTubeu pogledan gotovo dva milijuna puta. Prije rada u Luminusu stjecao je iskustvo u Formula filmu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.