Naslovnica

Ida Pandur

Ida Pandur je 2009. godine stekla je titulu prvostupnice Ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Karijeru je započela iste godine pridruživši se tada novoosnovanoj agenciji za marketing na društvenim mrežama iSTUDIO kao druga zaposlenica.

U četiri godine u iSTUDIJU, Ida je radila na pozicijama social media marketing managera te potom i na poziciji potpredsjednice za vanjske odnose. Upravljala je odjelom od 20-ak osoba koji je bio zadužen za digitalne marketinške strategije, prodaju te upravljanje odnosima s klijentima među kojima su bili i Jamnica, Jana, Juicy, Konzum, Zvijezda, Belje, Ledo, Pik, Jutarnji list, RTL, 24sata, Iskon, BIPA, Klinika Svjetlost, HTZ, IRTA i Lego Duplo. Bila je zadužena i za PR i dio branding aktivnosti samog iSTUDIJA.

Godine 2013. osniva i zauzima direktorsku poziciju organizacije Bizmeet.me te dobiva nagrade na natjecanju Start Trek Startup Pitch contest te na Startup izazovu Deutsche Telekom accelerator hub: raum IdeaPitch Startup Challenge u Zagrebu – izravna propusnica za hub:raum’s WARP accelerator u Krakovu. Krajem 2013. postaje digital direktor za Grey Worldwide Zagreb i osniva Entourage d.o.o. u Zagrebu gdje i danas radi na poziciji generalnog direktora.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.