Naslovnica

Igor Pureta

Igor Pureta od 2004. godine je Predsjednik Uprave Grawe Hrvatska d.d. gdje radi od 1999. godine. Prethodna radna mjesta također su vezana za međunarodna poduzeća poput Coca-Cola, Loctite Corporation, Tenneco Automotive, Henkel i Unilever gdje je stekao iskustvo u postavljanju i izgradnji organizacija različitih veličina te funkcioniranju različitih industrija.

Usmjeren je na zacrtane ciljeve, izvrsnost i profitabilnost te gradi odnose među ljudima i timovima.

Voli suočavanje s novim situacijama u kojima, zajedno s ljudima u timu, iznalazi kreativna rješenja te brzo i točno ispunjava zadatke. Osim u Hrvatskoj radio je i u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Sloveniji. 2001. godine završio je MBA studij na Durham University u Velikoj Britaniji, a od 2011. redovno piše svoj blog u kojem aktivno obrađuje brojne teme iz područja menadžmenta i rukovođenja, a iz istih područja dulji niz godina teorijski i praktično podučava članove menadžmenta Grawe Hrvatska te održava gostujuća predavanja.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.