Naslovnica

Marijo Volarević

Marijo Volarević je rođen 13.09.1972. godine u Sarajevu, BiH. Magistrirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Poslovnu karijeru započeo je kao znanstveni novak na FER-u, nakon čeka se zapošljava u ministarstvu Obrane RH. Od 1999 godine radi u PLIVI, počevši u Osiguranju kvalitete nakon čega prelazi u IT. 

Sudjeluje i vodi brojne domaće i međunarodne IT projekte, a 2006 seli u SAD gdje na poziciji globalnog direktora za DMS tvrtke Barr ostaje do sredine 2009 godine.

Po povratku u Hrvatsku prelazi u privatnu tvrtku Comminus gdje ubrzo postaje CEO, ulazi dublje u područje upravljanja podacima te poslovne i kompetitivne inteligencije ,a nakon toga preuzima funkciju člana uprave za rješenja i usluge slovenske tvrtke INFOTEHNA Grupa koja razvija poslovne sustave i implementira ih na nekoliko kontinenata. Od početka 2013. je direktor eKompanije u Hrvatskom Telekomu, odjela zaduženog za digitalnu transformaciju tvrtke.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.