Naslovnica

Velimir Srića

Velimir Srića rođen je u Zagrebu gdje je završio Klasičnu gimnaziju, Ekonomski fakultet i magisterij na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Kao Fulbrightov stipendist stekao je MBA jedne od najboljih svjetskih menadžerskih škola – Columbia University, New York i doktorirao iz menadžerske informatike.

Dobitnik je Gerald Ford i Eisenhower Fellowship stipendije, nagrade Zlatno pero HND-a i priznanja Josip Juraj Strossmayer za znanost.

Redoviti je profesor Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i gostujući profesor na UCLA (University of California at Los Angeles). Konzultant je iz menedžmenta i informatike u niz hrvatskih i međunarodnih tvrtki i programski direktor DELFIN-a, konzultantske tvrtke za razvoj menedžmenta. Bio je gostujući profesor na Renmin sveučilištu u NR Kini, na sveučilištima u Budimpešti, Dubaiju, Grazu, Mariboru, Rijeci, Sarajevu, Splitu i Osijeku. Ekspert je Svjetske banke za Change Management i član Europske akademije znanosti i umjetnosti.

Bio je direktor Zavoda za informatičku djelatnost, Predsjednik Komiteta za znanost, tehnologiju i informatiku i član Hrvatske vlade. Vodio je Radnu grupu za strategiju informatizacije Hrvatske, bio je predsjednik Skupštine grada Zagreba i zastupnik u Skupštini grada Zagreba. Objavio je sedamdeset znanstvenih i stručnih knjiga i preko četiristo članaka kao kolumnist Bytea, Buga, Poslovnog savjetnika, Poslovnog dnevnika, Obzora (Večernji list) i Lidera.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.