Naslovnica

Zoran Šimunić

Zoran Šimunić rođen je u Opatiji gdje je završio srednju školu nakon koje odlazi na studij u Zagreb. Magistrirao je 1986., a zatim i doktorirao 1991. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva na Sveučilištu u Zagrebu.

Godine 2003. završava General Management Program Zagreb, na Zagrebačkoj školi ekonomije te pri William Davidson Institutu na poslovnoj školi Sveučilišta u Michiganu.

Zoran Šimunić viši je izvršni direktor za informacijske i komunikacijske tehnologije u Privrednoj banci Zagreb. Prije trenutne pozicije u PBZ-u radio je 5 godina kao izvršni direktor u IT odjelu Privredne banke Zagreb, dugi niz godina radio je kao asistent profesora na Fakultetu elektrotehnike i računarstva na Sveučilištu u Zagrebu, a od 1993. do 1996. u Europskoj komisiji obnašao je funkciju Minister Counsellor at Croatian Mission to the EC, Brussels što sve zajedno predstavlja 29 godina profesionalnog iskustva.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.