Image for Gostujuće predavanje Božidara Pavlovića iz Oradiana na Visokom učilištu
Naslovnica

Gostujuće predavanje Božidara Pavlovića iz Oradiana na Visokom učilištu

Božidar Pavlović, tehnički direktor Oradiana održao je našim studentima predavanje na predmetu Disruptivne tehnologije. Nekadašnji startup, danas je ozbiljna globalna fintech kompanija čija je misija smanjenje globalnog siromaštva kroz financijsku uključenost najnerazvijenijih zajednica u svijetu.
Oradian razvija platformu za financijske institucije koje pružaju svoje financijske usluge za najugroženije dijelove društva, za preko tri milijuna krajnjih korisnika u teško dostupnim dijelovima svijeta. Surađuje sa 75 financijskih institucija u jedanaest zemalja.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.