Image for Gostujuće predavanje na kolegiju Customer Experience – Angela Sekuloska
Naslovnica

Gostujuće predavanje na kolegiju Customer Experience – Angela Sekuloska

U subotu smo na kolegiju Customer Experience imali prilike ugostiti Angela Sekuloska, Head of Customer Development & Loyalty iz Studio Moderna. Angela zajedno sa timom doprinosi uspješnosti loyalty programa diljem 20 zemalja Studio Moderna Grupacije, a Algebrinim studentima diplomskog studija je otkrila inspirativne primjere kako jedna od vodećih omnichannel retail kompanija stvara kvalitetno korisničko iskustvo te odnos sa lojalnim kupcima.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.