Image for Gostujuće predavanje profesora Jana Pidaniča
Naslovnica

Gostujuće predavanje profesora Jana Pidaniča

Gost predavač dr. Jan Pidanič sa Sveučilišta u Pardubicama iz Republike Češke održao je predavanje na Visokom učilištu Algebra na pod nazivom "Parallel Programming Techniques in Matlab/OCTAVE". Predavanje je organizirano u okviru programa Erasmus+, a dr. Pidanič objasnio je opće zakonitosti tehnika paralelnog programiranja neovisno o programskom jeziku. Predavanje je održano za vrijeme Algebrine Ljetne škole tako da su i njeni polaznici imali priliku doći poslušati predavanje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.