Image for Great International Christmas Cook-off
Naslovnica

Great International Christmas Cook-off

Uz pomoć Odjela za međunarodnu suradnju u prosincu 2019. Erasmus studenti organizirali su event na kojem su hrvatski studenti i buddyji mogli degustirati internacionalnu hranu. Erasmus studenti pripremili su svoja nacionalna jela pa su domaći studenti imali priliku kušati različite internacionalne delikatese poput prtugalskih pleixinos da horta, talijanskih okruglica supplì, španjolskih specijaliteta sabiole i španjolskog omleta, bjeloruskih nalesnika te poznatih jela quiche Lorraine iz Francuske i njemačkog zapečenog krumpira s kiselim kupusom. Atmosfera je bila vrlo opuštena, a domaći studenti s posebnim su zanimanjem poslušali prezentacije Erasmus studenata o Indiji, Italiji i Njemačkoj te o mogućnostima studentske razmjene u tim zemljama. Kao što se po imenu samog eventa dade naslutiti, studenti su na kraju glasali za najbolje jelo. Na prvom su se mjestu s jednakim brojem glasova našle dvije zemlje – Turska i Latvija pa su studenti iz obje zemlje na obostrano veselje primili prvu nagradu.

Internacionalnu kuharicu Erasmus studenata možete pogledati ovdje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.