Image for HACKING NIGHT 2020. U ALGEBRI!
Naslovnica

HACKING NIGHT 2020. U ALGEBRI!

Listopad je Europski mjesec cybersigurnosti i pun je zanimljivih događanja.

Idemo po redu:

1. Prijavi svoj tim od max. 3 ljudi na 7. izdanje Hacking Nighta u Algebri do 21.10.! Link za prijavu: bit.ly/3j6e0Vv 💻
2. Onda se prijavi na ovogodišnju „HackerHalted“ besplatnu virtualnu svjetsku konferenciju, koju organiziraju naši partneri iz EC-Councila od 19.-23. 10.2020. na linku: bit.ly/350Ym8Q. By the way njihove edukacije za etično hakiranje, forenziku ili analitiku uspješno provodimo već više od 10 godina u Hrvatskoj!💪
3. I onda do 23. 10. ujutro čekaš poziv da je tvoj tim ušao u natjecanje 23. 10. od 17:00-23:59. Naši stručnjaci Zlatan Morić i Robert Petrunić zadaju tvom timu pravu glavobolju, no timski odradite dobar posao, riješite zadatak, pobijedite i odete doma s HAK5 HotPlug Attack Combo opremom! Uz to ide naravno, red pizze, pića i dobrog hakiranja! Dobar neki taj listopad, zar ne?

Vidimo se!

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.