Image for Idea Knockout: Timovi prije borbe za Las Vegas pripremali elevator pitch u Algebri
Naslovnica

Idea Knockout: Timovi prije borbe za Las Vegas pripremali elevator pitch u Algebri

Još nas samo jedan dan dijeli do ovogodišnjeg izdanja Idea Knockouta na kojem ćemo saznati tko će biti hrvatski izlagači na CES-u 2018., najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija koji se početkom siječnja održava u Las Vegasu. Sponzor regionalnog natjecanja tehnoloških ideja Idea Knockout 2017. je i Visoko učilište Algebra u čijim su prostorijama timovi prije izlaganja na Idea Knockoutu pripremali svoje pitcheve.

“Na zajedničkoj radionici smo raspravili o temeljnim elementima uspješne prezentacije i elevator pitchu. Svaki tim je u kratkom vremenu pripremio svoj pitch i prezentirao ga kolegama koji su nakon toga dali sugestije i ideje kako ga poboljšati. Naravno, ostalo je vremena i za razmjenu ideja, a kod kreativaca ih nikada ne nedostaje”, kazala je Nataša Trojak, naša prodekanica za studente i voditeljica održane radionice.

“Za osobe koje vode radionice, ovakvi događaji uvijek predstavljaju dvosmjerno učenje. Na natjecanju će pobijediti samo jedan tim, ali temeljem zajedničkog rada na radionici, mogu reći da su svi timovi već uspješni”, dodala je.

Idea Knockout će ove godine okupiti 20 timova, a najbolje plasirani tim čeka put u Las Vegas i izlagački štand na CES-u 2018.

Tri prvoplasirana tima također će dobiti i priliku za predstavljanje pred publikom na Bug Future Showu 2018 koji će se održati u Zagrebu.

Svim timovima želimo puno sreće!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.