Image for Institut Ruđer Bošković i Visoko učilište Algebra potpisali sporazum o suradnji
Naslovnica

Institut Ruđer Bošković i Visoko učilište Algebra potpisali sporazum o suradnji

Ravnatelj najutjecajnije znanstvene institucije u Hrvatskoj, Instituta Ruđer Bošković, dr. sc. David Matthew Smith i dekan Visokog učilišta Algebra, doc. dr. sc. Mislav Balković, potpisali su danas u Zagrebu Sporazum o suradnji u području obrazovanja i zapošljavanja studenata, pokretanja programa tehnološke izvrsnosti za gospodarstvo te novih međunarodnih projekata.

Sporazum uključuje suradnju na razvoju obrazovanja, aktivnosti namijenjene podizanju konkurentnosti gospodarskih subjekata te zajednički rad na razvoju tehnologije i infrastrukture u znanosti i edukaciji.

Ovim partnerstvom potencira se suradnja znanosti i gospodarstva te podiže konkurentnost hrvatskih kompanija jer sporazum podrazumijeva i projekt pokretanja HPC akademije, zajedničkog obrazovnog programa kroz koji će računalni stručnjaci moći stjecati znanja o korištenju, softverskoj izgradnji i administraciji računalnih sustava visokih performansi.

dr. sc. David Matthew Smith - izjava o suradnji između Instituta Ruđer Bošković i Algebre
https://youtu.be/JUYM4ZCI-E0

dr. sc. Karolj Skala - izjava o suradnji između Instituta Ruđer Bošković i Visokog učilišta Algebra
https://youtu.be/vViMYkkGk00

dr. sc. Leo Mršić - izjava o suradnji između Instituta Ruđer Bošković i Visokog učilišta Algebra
https://youtu.be/IJs1z4w1p-Y

doc. dr. sc. Mislav Balković - izjava o suradnji između Instituta Ruđer Bošković i Algebre
https://youtu.be/SLc9-phzfeQ

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.