Image for International Friday
Naslovnica

International Friday

International Friday održao se 5. travnja 2019. na Visokom učilištu Algebra u okviru manifestacije International Weekend. Strani gosti s partnerskih institucija sudjelovali su tijekom dana u radionici Why is Diversity the Mother of Creativity and Innovation koju je vodila doc. dr. sc. Maša Magzan. Kroz praktične vježbe kojima se ispituju kreativno razmišljanje osobe, ali i kreativno surađivanje unutar grupe, cilj radionice bio je utvrditi kako drukčija gledišta ljudi iz različitih skupina potiču stvaranje kreativnosti i inovacija. U popodnevnom dijelu događanja gostima sa stranih partnerskih institucija pridružili su se budući Erasmus+ odlazni studenti kako bi poslušali predstavljanja njihovih institucija i informirali se o mogućnostima Erasmus+ razmjene. Studenti i strani partneri sudjelovali su u interaktivnom kvizu Kahoot! kako bi provjerili koliko su dobro informirani o programu mobilnosti Erasmus+. Nakon toga slijedila je panel rasprava koju je vodila Algebrina Koordinatorica programa Erasmus+ i programa razmjena, a brojni dolazni Erasmus+ studenti sudjelovali su u raspravi. Razgovarali su o svom iskustvu za vrijeme programa Erasmus+ i davali savjete budućim odlaznim studentima.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.