Image for International Student Welcome Day
Naslovnica

International Student Welcome Day

Već tradicionalni International Student Welcome Day na Visokom učilištu Algebra ove se godine održao 30 rujna.
S veseljem smo ugostili nove strane studente, studente na razmjeni i Erasmus+ studente koji su stigli iz cijele Europe, ali i SAD-a, Republike Koreje i Indije.
Za vrijeme događanja studentima su srdačnu dobrodošlicu zaželjeli djelatnici Odjela za međunarodnu suradnju, profesori i redovni studenti koji su se odlučili pridružiti Buddy programu. Program je vodila Erasmus+ koordinatorica i koordinatorica programa razmjena Petra Cuculić koja je studente upoznala sa svim bitnim informacijama o studiju za vrijeme razmjene na Visokom Učilištu Algebra. Studenti su na kraju događanja s veseljem odigrali interaktivni kviz Kahoot! te se potom zaputili u razgledavanje kampusa. Za studente je bio organiziran i obilazak Zagreba tijekom kojeg su saznali najbitnije informacije o gradu i odlično se zabavili!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.