Naslovnica

Iskoristi Back to School popust na pripreme za državnu maturu u Algebri!

Pripremili smo ti čak 20% popusta na cijenu za upis priprema za državnu maturu u Algebri diljem Hrvatske! Dođi u četvrtak, 17. 9. u Algebrin centar u svom gradu! Popust vrijedi samo na taj jedan dan, zato ne gubi vrijeme!

back-to-school-vizual

Riješi se briga zvanih pripreme za državnu maturu već na početku školske godine. Ne propusti mogućnost upisa priprema za državnu maturu u Algebri uz čak 20% popusta. Matematika, hrvatski, engleski, obavezni, izborni predmeti, prijamni ispiti za medicinu, arhitekturu, pravo, filozofski…. Dostupni su brojni paketi i pojedinačni predmeti u više ciklusa koji kreću tijekom cijele godine! Rezerviraj svoj popust, požuri na link i saznaj detalje: http://drzavnamatura.hr/back-to-school/

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.