Naslovnica

Iskoristite svoj voucher i upišite program obrazovanja 30% povoljnije!

10750196_927651800589091_6053743573130882790_oPrijavom na besplatne radionice osigurali ste popust pri upisu programa obrazovanja u iznosu od 30%! 

Svoj voucher možete iskoristiti u Algebra centrima: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Dubrovnik, Zadar, Pula, Slavonski Brod, Varaždin, Koprivnica, Bjelovar, Sisak, Kutina i Šibenik a do datuma označenog na voucheru koji ste dobili na predavanjima ili emailom (u slučaju da ste nastavu slušali online).

Kako biste voucher iskoristili, do datuma označenog na voucheru potrebno je napraviti upis programa obrazovanja, odnosno uplatiti upisninu u iznosu od 900 kn. Samu edukaciju možete pohađati u terminu koji Vam najviše odgovara a koji može biti i izvan datuma označenog na voucheru.

Ako voucher još niste dobili, isti ćemo Vam poslati nakon završetka nastave.

Odaberite svoju edukaciju i vidimo se u učionici!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.