Image for ALGEBRA Esport tim
Naslovnica

ALGEBRA Esport tim

Prijavi svoju ekipu do srijede, 29. 9. 2021. i postanite ALGEBRA Esport tim!

Naš si student? Imaš ekipu s kojom igraš League of Legends (LoL), FIFA21, Counter Strike – Global Offensive, PUBG i Rocket League?

Nemoj čekati, već prijavi ODMAH tim od 6 igrača (5+1) koji će se na kvalifikacijama, 3. 10. 2021. s početkom u 10 sati (u dvorani Steve Jobs) boriti za titulu ALGEBRA Esport tima.

Prijavnica

KVALIFIKACIJE*:

Kvalifikacije će se održati u nedjelju, 3. 10. 2021. s početkom u 10 sati u dvorani Steve Jobs. Raspored kvalifikacijskog natjecanja ćete dobiti na e-mail u četvrtak 30.9.2021.

Na kvalifikacijama će prijavljeni timovi za Algebra Esport tim odmjeriti snage u sljedećim igrama:

  1. League of Legends (LoL)
  2. FIFA21
  3. Counter Strike – Global Offensive
  4. PUBG
  5. Rocket League

Najbolji tim s najboljim rezultatom postaje ALGEBRA Esport tim.

Nagrada za pobjednički tim  – Algebra apparel ( Algebra T-shirt majica i Algebra hoodica).

  • Prijavite svoj tim:


  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o i Algebra VU, Gradišćanska 24, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga

Facebook

_fbp