fbpx

Besplatne zimske radionice za maturante

18.2. - 19.2.2023.

Besplatne zimske radionice za maturante

Iskoristi 20% popusta


  • Iskoristi zimske praznike na najbolji mogući način! Pridruži nam se na našem novom kampusu gdje te čekaju naši predavači, koji ćete naučiti osnovama iz područja primijenjenog računarstva, digitalnog marketinga i dizajna. Ugrabi priliku kojom ti dajemo uvid u znanja koja možeš steći na Visokom učilištu Algebra.

 

  • Naš kampus prostire se na gotovo 12.500 četvornih metara bruto te sadrži preko 35 predavaonica u kojima se koristi gotovo 700 računala, mrežni lab – s brojnim mrežnim usmjernicima (routerima) i preklopnicima. Za kreativni dio nastave dizajna tu je suvremena crtaona pod nazivom Art Room kao i 3D Production Room u kojima su, među ostalima, instalirani i 3D printeri za veće formate. Video i Audio Studio te Podcast Room namijenjeni su razvoju produkcijskih i postprodukcijskih vještina studenata multimedije i digitalnog marketinga.

 

Odaberi jednu od osam radionica i uđi u svijet:

  • programiranja kroz radionice izrade mobilnih aplikacija, razvoja računalnih igara i etičkog hakiranja
  • multimedijskog računarstva kroz radionicu televizijske i video produkcije
  • digitalnog marketinga i
  • dizajna kroz radionice crtanja za dizajn, digitalnog produkt dizajna, 3D digitalnog kiparstva i 3D modeliranja

Rok za prijavu na radionice je 13.2.2023.

Prijavi se

  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o i Algebra VU, Gradišćanska 24, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Podijeli: Facebook Twitter