Alumni

Visoko učilište Algebra prati razvoj karijera svojih studenata i nakon što završe studij. Kroz aktivnosti i projekte uključujemo ih u podizanje kvalitete studija, osiguravamo povezivanje s gospodarstvom, potičemo i razvijamo suradnje Visokog učilišta s tvrtkama ili organizacijama u kojima rade bivši studenti.

Usluge Centra karijera dostupne su svim alumnijima Visokog učilišta Algebra potpuno besplatno. Aktivnosti u koje se mogu uključiti su: karijerno savjetovanje, pisanje životopisa i motivacijskog pisma, tehnike traženja posla, priprema za intervju za posao, sudjelovanje na Danu karijera, povezivanje s poslodavcima i sadašnjim studentima.

Svi alumni su pozvani da se pridruže Alumni klubu Visokog učilišta Algebra odnosno klubu bivših studenata Visokog učilišta Algebra. Klub je osnovan s namjerom da međusobno poveže i umreži bivše studente, ali i da stvori trajne veze alumnija s Visokim učilištem Algebra, nastavnicima, sadašnjim studentima i gospodarstvenicima u zemlji i inozemstvu. Želimo surađivati sa svim našim alumnijima, pratiti vaš poslovni put i profesionalni razvoj i pomoći vam da unaprijedite svoje kompetencije i karijere i isto tako doprinesete razvoju struke. Također, pružamo priliku svim našim diplomiranim da se uključe u aktivnosti i projekte Visokog učilišta i razvijaju suradnju s poduzećima i institucijama u kojima su zaposleni.

Rezultati istraživanja alumni populacije iz rujna 2018

Za dodatne informacije, mogućnosti i oblike suradnje javite se na centar.karijera@algebra.hr



Vrijeme zapošljavanja




 1. Multimedijsko računarstvo
 2. Programsko inženjerstvo
 3. Sistemsko inženjerstvo


Pozicije na kojima su zaposleni alumni:

 1. 45% developeri
 2. 15% inženjeri
 3. 15% sistem i mrežni administrator
 4. 12% projektni menadžer
 5. 9% konzultanti
 6. 5% voditeljska pozicija


Preporuka za studij na Visokom učilištu Algebra



Visina mjesečnih primanja za posao koji obavljaju naši diplomanti:



Ocjenjeni odnos nastavnika prema studentima za vrijeme studija:

 1. 81% ocjena 5
 2. 19% ocjena 4


Danas ste:



Korisnost znanja dobivenog tijekom studija

 1. 50% ocjena 5
 2. 36,3% ocjena 4
 3. 13,6% ocjena 3

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.