Dan otvorenih vrata diplomskih stručnih studija, srijeda, 15.6.2022. 17:30

Dan otvorenih vrata diplomskih stručnih studija, srijeda, 15.6.2022. 17:30

Iskoristi 20% popusta


Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata diplomskih  stručnih studija, koji će se ponovno održati UŽIVO i to na našem novom kampusu na adresi – Gradišćanska 24 s početkom u 17.30 sati.

Predstavit ćemo vam studijske programe i suradnju na koju smo jako ponosni: Suradnju sa Sveučilištem Goldsmiths iz Londona, s kojim smo ove godine sklopili partnerski ugovor te vam nudimo mogućnost studija na engleskom jeziku, stjecanje dviju diploma uz studij prema EU i UK standardima.

Prijavi se

Pričat ćemo o međunarodnim mogućnostima koje nudimo našim studentima za vrijeme studija, kao i o studentskim praksama te aktivnostima i podršci koju će vam pružati naši odjeli za Međunarodnu suradnju i Centar karijera.

Naši alumni odgovoriti će vam na pitanja ZAŠTO su oni odlučili studirati na našem Visokom učilištu, koja su znanja i vještine stekli tijekom studija te gdje se danas nalaze.

Za kraj smo ostavili druženje s našim voditeljima studija, koji će vam odgovoriti na sva vaša pitanja, provesti vas po našem novom kampusu i pokazati:

Privatni oblak „Nimbus“

Visoko dostupni privatni oblak „Nimbus“ s brojnim fizičkim poslužiteljima, skladištima podataka, vatrozidovima, UPS-ovima i dr.

IoT i robotika

Prostor za Internet stvari i robotiku opremljen raznom opremom (roboti, IoT uređaji za aplikacije Smart City Smart Home, od kojih su neki laboratorijski, a drugi su ugrađeni i u funkciji unutar kampusa.

3D i VR oprema

3D pisači, VR oprema i laboratorij koji uglavnom služi studentima multimedije i razvoja računalnih igara.

Računalni labovi

20 računalnih laboratorija i učionica s različitim vrstama opreme i softvera koji se upotrebljavaju i pripremaju specifično za različite kolegije.

Mrežni lab

Kompletan mrežni laboratorij s brojnim mrežnim usmjernicima (routerima), preklopnicima.

Vatrozidovi i mrežna oprema

Vatrozidovi druge generacije i druga žična i bežična mrežna oprema na raspolaganju našim sistemskim inženjerima.

Audio/video studio

Profesionalni audio/video studio koji se koristi za redovne nastavne obveze unutar studijskih programa.

 

Prijavite se do 13.6. 2022. i dopustite nam da vam pokažemo zašto smo najkvalitetniji stručni studij u Hrvatskoj i zašto smo MI pravi odabir za nastavak vašeg daljnjeg obrazovanja!

 

Podijeli: Facebook Twitter