Hacking Night 2020.

Hacking Night 2020.

Iskoristi 20% popusta

Prijavi svoj tim na 7. Hacking Night u Algebri i osvoji HAK5 HotPlug Attack Combo opremu za prave hackere!

 

Europska je unija odabrala mjesec listopad kao EU mjesec kibernetičke sigurnosti (EU Cyber Security Month – ECSM). Kao dio kontinuiranog napora zemalja članica EU-a, tijekom listopada diljem cijele Europe organiziraju se kampanje, čiji je cilj osvijestiti sve dionike o važnosti kibernetičke i računalne sigurnosti. Svrha Mjeseca kibernetičke sigurnosti jest podići razinu svijesti o ozbiljnosti problema vezanih uz ugrožavanje kibernetičke sigurnosti, promovirati računalnu i kibernetičku sigurnost među građanima i organizacijama, te kroz edukaciju i primjere dobrih praksi osigurati nove resurse za online zaštitu

Pozivamo sve entuzijaste, zaljubljenike u IT i stručnjake za informacijsku i kibernetičku sigurnost da nam se pridruže na već tradicionalnoj Algebrinoj Noći hakiranja. Riječ je o timskom natjecanju čija je svrha promovirati važnost informacijske sigurnosti, vještinu etičnog hakiranja te timski duh. Cilj je što točnije i u što kraćem roku riješiti niz sigurnosnih izazova koje su sastavili stručnjaci s katedre za kibernetičku sigurnost našeg Visokog učilišta.

Timovi se moraju prijaviti najkasnije do 21. 10. 2020. u ponoć.
Natjecateljski timovi moraju imati tri, i jedino tri člana, a cijelo natjecanje podijeljeno je u više zanimljivih zadataka.

Timove odabrane za natjecanje o tome ćemo obavijestiti najkasnije do 23. 10. 2020. ujutro.


HackerHalted“ svjetska konferencija u organizaciji naših partnera iz EC-Councila, čije edukacije za etično hakiranje, forenziku ili analitiku provodimo već više od 10 godina u Hrvatskoj na temu kibernetičke sigurnosti, ove godine odvija se virtualno u periodu od 19. – 23. 10.

Besplatno se možeš prijavi na linku: bit.ly/350Ym8Q i pratiti sve novosti iz svijeta kibernetičke i računalne sigurnosti.

Podijeli: Facebook Twitter