fbpx

MEĐUNARODNA LJETNA ŠKOLA 2018.

MEĐUNARODNA LJETNA ŠKOLA 2018.

Iskoristi 20% popusta

MEĐUNARODNA LJETNA ŠKOLA 2018. Zagreb i Šibenik, 8. srpnja – 27. Srpnja

INSPIRIRAJ SE i pridruži NAJINOVATIVNIJEM ljetnom programu u Europi

U Algebrinoj međunarodnoj ljetnoj školi vjerujemo u kvalitetu, učinkovitost podučavanja, dobre programe, odlične učitelje i najbolja iskustva u Hrvatskoj – najboljoj europskoj ljetnoj destinaciji.

 

Želiš li saznati više o digitalnim marketinškim strategijama i korisničkom ponašanju, shvatiti kako digitalno transformira način na koji živimo i radimo, kako razvijati mobilne aplikacije, sve o sigurnosti podataka ili stvaranju „priča“ baziranih na podacima koristeći alate za vizualizaciju, možda naučiti o „tamnoj strani“ sigurnosti i kako koristiti „silu“ na pravi način, došao si na pravo mjesto!

Dobro došli u ljetnu školu za međunarodne studente u Europi!

Kolegiji Međunarodne ljetne škole Studenti mogu sudjelovati u besplatnim radionicama:

Kolegiji ljetne škole
Ljetna škola održat će se u Šibeniku i Zagrebu u srpnju 2018., a u okviru programa ljetne škole možeš odabrati 1 ili 2 kolegija od 6 ponuđenih:

Digital marketing
Upoznaj se s digitalnim marketinškim strategijama i ponašanjem korisnika, od sadržaja marketinga, pretraživanja, društvenih do analitičkih alata za praćenje uspjeha digitalnih kampanja.
Digital sculpting fundamentals
Digitalno kiparstvo s programom Pixologic Zbrush postalo je standard industrije za stvaranje vrhunskih vizuala za film, televiziju i igre.
Data driven storytelling
Vještine pripovijedanja danas se smatraju jednim od najvažnijih vještina, vještina koje svi trebamo prakticirati, a kada su osnažene podacima, mogu stvoriti vrlo moćan alat u mnogim industrijama, uključujući digitalni marketing.
Create a detailed project in 3D
Nauči napredna načela izrade 3D projekta, uzimajući u obzir tehničke i radne izazove. Detaljno ćeš proći kroz cijeli proces produkcije, korak po korak, oblikujući konačnu sliku što je moguće bliže fotorealizmu.
Mobile Application Development
Korištenje mobilne tehnologije prilika je za proširenje odnosa s korisnicima. Mobitel je uvijek uključen, uvijek pri ruci i zna gdje se nalazite. Mobilni telefon koristan je alat koji dodaje vrijednost. Industrija mobilnih aplikacija definitivno ima svijetlu budućnost.
Cyber Security
Upoznajte „tamnu stranu“ sigurnosti i kako koristiti „silu“ na pravi način. Na ovom kolegiju naučit ćeš kako koristiti svoje računalo bez izlaganja većini prijetnji koje vrebaju izvana, bez obzira radi li se o jednostavnom pregledavanju interneta, „nevinom“ korištenju javno dostupne Wi-Fi mreže ili upotrebi „sigurne“ korporacijske mreže.

Prijavi se sada:

Podijeli: Facebook Twitter