fbpx

Smještaj

Smještaj

Iskoristi 20% popusta

Preporučena cijena = 400 €

Smještaj nije uključen u cijenu školarine. Cijena smještaja za trotjedni program međunarodne ljetne škole iznosi oko 400 EUR, ako boravite u Hostelu Chillout u Zagrebu i Hostelu Splendido u Šibeniku. Svi su prostori prilagođeni studentskom životu i omogućuju jedinstveno iskustvo. Oba hostela su urbana i moderno uređena te smještena u srcu Zagreba i Šibenika.

Preporučujemo ti da rezerviraš smještaj prije 30. travnja.

Ako ne želiš odsjesti u hostelu, možeš sam potražiti privatni smještaj.

Iako cijene privatnog smještaja u Zagrebu mogu varirati ovisno o gradskom području, veličini i sadržajima, Visoko učilište će ti rado pomoći u pronalaženju smještaja.

HRVATSKA – VAŠA ŽIVOTNA I EDUKACIJSKA LJETNA DESTINACIJA

Hrvatska je jedno od najsunčanijih mjesta u Europi. Očekujte 12 sati sunčevog svjetla dnevno u lipnju i 13 u srpnju. Više od 10 milijuna ljudi odabire Hrvatsku za svoj odmor.

  • Prekrasna priroda
  • Spektakularne plaže
  • Impresivne planine
  • Otkačeni muzej
  • Čudesne povijesne znamenitosti
  • Fantastični ljetni festivali

Hrvatska se smatra jednom od najsigurnijih zemalja na svijetu prema Globalnom mirovnom indeksu iz 2017. koju je izradio Institut za ekonomiju i mir (IEP), rangirana kao 31. među 163 zemlje.

Hrvatska je dom kravate, automatske olovke, padobrana i drugih izuma koji su transformirali ljudsko postojanje, od kojih se mnogi koriste u svakodnevnom životu… Hrvatska je također rodno mjesto Marka Pola, Nikole Tesle i mnogih drugih izuzetnih pojedinaca.

Hrvatska – mala zemlja najvećih svjetskih tehnoloških inovatora

Osim prekrasne obale i velike kulturne i povijesne baštine, Hrvatska je priznata kao zemlja inovacija, izvoza najboljih poslovno-tehnoloških praksi, kao i izvrsnih stručnjaka priznatih po svojim vještinama i stručnosti diljem svijeta.

Provedi kreativno, inspirativno i edukativno ljeto u Hrvatskoj s Algebrom!

Pridruži nam se @ summer.algebra.university

Prijavi se sada:

Podijeli: Facebook Twitter