Microsoft Technology Associate

Microsoft Technology Associate

Iskoristi 20% popusta

Besplatno polaganje prvog Microsoft certifikata za učenike srednjih škola – prijave traju do 10.3.2019. (odnosno do popunjavanja ograničenog broja prijava)


Visoko učilište Algebra aktivno radi na promicanju ICT kompetencija, usmjeravanju srednjoškolskih učenika prema inženjerskim karijerama i ukupnom povećanju konkurentnosti domaćeg gospodarstva.

MICROSOFT TECHNOLOGY ASSOCIATE (MTA)

CERTIFIKACIJSKI ISPIT
98-366 Networking Fundamentals
98-361CS Software Developer Fundamentals C#
98-361VB Software Developer Fundamentals VB
98-349 Windows Operating System Fundamentals

Kao i svake godine postoje pripreme koje je izdao sam Certiport u suradnji s Microsoftom a isto možete pronaći na linku: https://certiport.pearsonvue.com/Certifications/Microsoft/MTA/Overview.

Učenici srednjih škola u slučaju uspješno položenog certifikacijskog ispita na drugi ispit (98-366, 98-361CS, 98-361VB, 98-349) ostvaruju 50% popusta na njegovu komercijalnu vrijednost.

U suradnji s Microsoftom u mogućnosti smo Vam ponuditi Probni ispit po akcijskoj cijeni od 150,00 kuna + PDV. Probni ispit rješava se u on-line formatu u udobnom okruženju svog doma što znači da nije potrebno dolaziti u ispitni centar. Za više informacija posjetite www.measureup.com. Ukoliko se odlučite za probni ispit u Prijavi za polaganje besplatnog certifikacijskog ispita potrebno je isto i navesti.

ZAŠTO SE CERTIFICIRATI?

U svijetu IT profesionalaca, certifikat je isprava koja dokazuje znanja i vještine koje posjedujete. IT certifikati se postižu polaganjem ispita u nekom od ovlaštenih ispitnih centara, a prema autorizacijama od proizvođača softvera, hardverske opreme ili nekog drugog standardizacijskog tijela ili organizacije. S obzirom da zbog brze promjene u tehnologijama diploma ili svjedodžba više nisu same po sebi dovoljne, Visoko učilište Algebra – Visoka škola za primijenjeno računarstvo još je prije pet godina uvrstila u svoj studijski program i sustav obaveznog certificiranja studenata. Kako bismo pomogli učenicima u prvim i možda najtežim koracima ka stjecanju certifikata, u suradnji s Microsoft Hrvatska, pokrenuli smo ovu besplatnu akciju za više od 1.000 učenika i učenica iz škola diljem Hrvatske.

ODABERI CERTIFIKAT PRIMJEREN TVOJIM AFINITETIMA

Sudjelovanjem u ovoj inicijativi, još u srednjoj školi možeš besplatno steći međunarodno prepoznatljiv certifikat kojim potvrđuješ IT vještine. Svaki od ponuđena četiri certifikata pravi je izbor za početak uspješne IT karijere, a tvoje kompetencije i znanja u očima budućih poslodavaca ili kolega samo će rasti stjecanjem dodatnih certifikata.

Za početak kreni od certifikata Microsoft Technology Associate (MTA), a zatim započni planirati kako do naprednijih razina, poput Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS), Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) ili možda Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD). Detalje o načinima stjecanja pojedinih certifikacija pogledaj na MTA Certification Roadmap posteru.
Za sva pitanja vezana uz mogućnost stjecanja titule MTA, kontaktirajte voditelja ispitnog centra Darka Miloševića (01/2222-133, darko.milosevic@algebra.hr) koji će Vam po zaprimljenoj prijavi poslati točan termin ispita.

Prijavnica:

Podijeli: Facebook Twitter