Upiši najkvalitetniji diplomski stručni studij!

Upiši najkvalitetniji diplomski stručni studij!

Iskoristi 20% popusta

  • Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj!
  • 7 diplomskih studija/smjerova!
  • Više od 1450 studenata na visokoškolskom obrazovanju!
  • Više od 140 nastavnika i suradnika!

  • Najkvalitetniji smo stručni studiju Hrvatskoj prema rezultatima sustava sveukupne kvalitete institucije koji provodi Agencija za znanosti i visoko obrazovanje, AZVO, kroz postupak reakreditacije.
  • Jedina smo ustanova u Hrvatskoj koja je zadovoljila kriterije kvalitete „Meets the Quality Requirements“ Nizozemske akreditacijske agencije NVAO.
  • Microsoft nas je 2014. proglasio “Partnerom godine” u konkurenciji 3200 organizacija iz cijelog svijeta.
  • Naši nastavnici i znanstvenici iz istraživačkog centra Algebra LAB osvojili su 1. mjesto na natjecanju u organizaciji Europske komisije „European Big Data Hackathon“ 2017. godine, natječući se s istraživačima iz drugih zemalja Europske unije.
  • 96%naših diplomiranih studenata zaposlenih u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.

Odluči kako želiš nadograditi temelje stečene na preddiplomskom stručnom studiju i odaberi studijski program koji te najviše zanima i iskoristi svoj puni potencijal. Svi naši diplomski studiji provode se isključivo na engleskom jeziku, čak i za studente iz Hrvatske. Stoga, se studenti na razmjeni i međunarodni studenti lako mogu uključiti u bilo koji studij.

Često postavljena pitanja

Kod pristupnika koji su završili preddiplomski stručni ili sveučilišni studij ali nisu taj studij završili u području računarstva bit će utvrđena obveza polaganja pripremnog programa. Sadržaj pripremnog programa određuje se u kvalifikacijskom postupku uvidom u dokumente pristupnika. Unutar pripremnog programa definirana su područja znanja i vještina odnosno obavezni sadržaj koji je nužno pohađati i položiti. Pristupnici koji će imati obvezu pohađanja i polaganja ispita pripremnog programa, u pravilu to moraju realizirati prije službenog upisa na studij. Cijena pripremnog programa nije uračunata u cijenu godišnje školarine već se dodatno naplaćuje, a prema Odluci o naknadama troškova, cijenama školarina i usluga ili cjenikom Škole POU Algebra.

Ukoliko ste završili srednju strukovnu školu (svjedodžba o završnome radu) ili srednjoškolsko obrazovanje završili prije 2010. godine („stara“ matura) ili srednje obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske u mogućnosti ste upisati studij na Visokom učilištu Algebra putem polaganja prijemnog ispita iz matematike i engleskog jezika u proljetnom, ljetnom ili jesenskom upisnom roku.

Da, prijelaz studenata s drugih stručnih ili sveučilišnih studija omogućen je u skladu sa Zakonom i Statutom i u skladu s ECTS bodovima koje su ostvarili. Studenti prijelaznici oslobođeni su prijemnog ispita i za potrebe prijave ispunjavaju samo prijavni obrazac na stranici visokog učilišta, te plaćaju troškove razredbenog postupka u iznosu od 200,00 kuna.

Temeljem odobrene zamolbe studenti mogu ostvariti pravo na umanjenje školarine u novčanoj vrijednosti ECTS bodova priznatih kolegija, a ovisno o odabranom modelu plaćanja školarine.

Dva radna dana u tjednu (npr. ponedjeljak i četvrtak) od 17:00 do 22:00 sati, subotom od 8:00 do 16:30 sati.

DA. Naši redovni studenti imaju potpuno jednaka prava kao i studenti na bilo kojem državnom studiju. Dakle možeš računati na X-icu, subvencioniranu prehranu, subvencioniran smještaj u studentskom domu, mogućnost dobivanja državne stipendije ili pogodnosti u prijevozu ZET-om. Također tu je i zdravstvena zaštita studenata, rad preko studentskog centra i niz drugih pogodnosti koje imaju redovni studenti u Hrvatskoj.

Podijeli: Facebook Twitter