Oprema na nastavi

Nastavni i istraživački resursi često su ono što čini razliku između dobrih i izvrsnih visokoškolskih ustanova. Slijedeći predanost izvrsnosti, značajno ulažemo u resurse, djelom i iz razvojnih fondova EU. Zahvaljujući tome, naši student, nastavnici i istraživači mogu upotrebljavati.

Visoko dostupni privatni oblak (engl. Cloud) s brojnim fizičkim poslužiteljima, skladištima podataka, vatrozidovima, UPS-ovima…

Navedena oprema omogućuje studentima programskog inženjerstva / podatkovnog smjera korištenje složenih i visokokvalitetnih virtualnih okruženja u našim učionicama, kao i kod kuće, kako bi završili svoje zadatke i istraživačke projekte. S druge strane, ova oprema omogućuje studentima sistemskog inženjerstva rad sa složenom infrastrukturom s kakvom će se susresti u u naprednim poduzećima u stvarnom svijetu.

Dva opremljena video studija: jedan potpuno profesionalni studio koji se koristi za redovite studijske obveze i drugi koji se koristi za studentske projekte i uvijek im stoji na raspolaganju. Ovu opremu najčešće koriste studenti smjera multimedijskog smjera.

Uz to, svim našim studentima su na raspolaganju:

  • Profesionalni tonski studio koji se koristi za redovne nastavne obveze unutar studijskih programa.​
  • 20 računalnih laboratorija i učionica s različitim vrstama opreme i softvera koji se upotrebljavaju i pripremaju specifično za različite kolegije.​
  • Kompletan mrežni laboratorij s brojnim mrežnim usmjernicima (routerima), preklopnicima, ​
  • Vatrozidovima druge generacije i drugom žičnom i bežičnom mrežnom opremom na raspolaganju našim sistemskim inženjerima. ​
  • Razna fotografska i video oprema koju naši studenti mogu besplatno koristiti za nastavu i rad na svojim projektima. ​

  • 3D pisači, VR oprema i laboratorij koji uglavnom služi studentima multimedije i razvoja računalnih igara.​
  • Laboratorij za Internet stvari i robotiku opremljen raznom opremom (roboti, IoT uređaji za aplikacije Smart City i Smart Home, od kojih su neki laboratorijski, a drugi su ugrađeni i u funkciji unutar kampusa. Neki su također dostupni online i koriste se na raznim lokacijama u gradu). Ovu opremu koriste uglavnom studenti softverskog inženjerstva i podatkovnog smjera.

 

 

 

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.