Oprema na nastavi

Oprema na nastavi

Iskoristi 20% popusta

 • Najbolji smo stručni studij u Hrvatskoj!
 • 7 diplomskih studija / smjerova
 • 1450 studenata na visokoškolskom obrazovanju
 • 140 nastavnika / suradnika
Nastavni i istraživački resursi često su ono što čini razliku između dobrih i izvrsnih visokoškolskih ustanova. Slijedeći predanost izvrsnosti, značajno ulažemo u resurse, djelom i iz razvojnih fondova EU. Zahvaljujući tome, naši student, nastavnici i istraživači mogu upotrebljavati.

Visoko dostupni privatni oblak (engl. Cloud) s brojnim fizičkim poslužiteljima, skladištima podataka, vatrozidovima, UPS-ovima…

Navedena oprema omogućuje studentima programskog inženjerstva / podatkovnog smjera korištenje složenih i visokokvalitetnih virtualnih okruženja u našim učionicama, kao i kod kuće, kako bi završili svoje zadatke i istraživačke projekte. S druge strane, ova oprema omogućuje studentima sistemskog inženjerstva rad sa složenom infrastrukturom s kakvom će se susresti u u naprednim poduzećima u stvarnom svijetu.

Dva opremljena video studija: jedan potpuno profesionalni studio koji se koristi za redovite studijske obveze i drugi koji se koristi za studentske projekte i uvijek im stoji na raspolaganju. Ovu opremu najčešće koriste studenti smjera multimedijskog smjera.

Uz to, svim našim studentima su na raspolaganju:

 • Tonski studio

  Profesionalni tonski studio koji se koristi za redovne nastavne obveze unutar studijskih programa.

 • Oprema

  – 20 računalnih laboratorija i učionica s različitim vrstama opreme i softvera koji se koriste i pripremaju specifično za različite kolegije.

  – Brojna fotografska i video oprema koju studenti mogu koristiti za nastavu i za svoje projekte (besplatni najam).

  – 3D pisači, VR oprema i laboratorij koji uglavnom koriste studenti multimedije i razvoja računalnih igara.

 • Sistemska infrastruktura

  Dva mrežna laboratorija s brojnim mrežnim usmjernicima (engl. Router), preklopnicima (engl. Switch), vatrozidovima druge generacije i drugom žičnom i bežičnom mrežnom opremom.

 • IoT

  Laboratorij za Internet stvari (engl. IoT) i robotiku s brojnom opremom (roboti, IoT uređaji za aplikacije Smart City i Smart Home, od kojih su neki laboratorijski, a drugi su ugrađeni i u funkciji unutar kampusa. Neki su također dostupni online i koriste se na raznim lokacijama u gradu). Ovu opremu koriste uglavnom studenti softverskog inženjerstva i podatkovnog smjera.

Podijeli: Facebook Twitter