fbpx

Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Iskoristi 20% popusta


Visoko učilište Algebra i Goldsmiths, Sveučilište u Londonu sklopili su Ugovor o partnerstvu.

Uspješnim završetkom vrednovanja programa i institucije, Algebra je postala strateški partner jedne od najstarijih sastavnica Sveučilišta u Londonu. Zahvaljujući sklapanju ovog partnerstva, Visoko učilište Algebra studentima omogućuje upis prijediplomskih i diplomskih studija na engleskom jeziku u području računarstva, dizajna i menadžmenta.

Završetkom jednog od ovih programa koje je akreditirao Goldsmiths, studenti će dobiti dvije diplome od Visokog učilišta Algebra i Goldsmiths, University of London.

Goldsmiths, Sveučilište u Londonu

Goldsmiths, University of London javno je istraživačko sveučilište sa sjedištem u Londonu koje kombinira akademsku izvrsnost s kreativnim i inovativnim pristupima podučavanju i učenju. Osnovano je 1891., a dio prestižnog Sveučilišta u Londonu postaje 1904. godine.

Danas Goldsmiths obuhvaća 20 akademskih odjela specijaliziranih za umjetnost, humanističke znanosti, društvene znanosti, kulturološke studije, računarstvo i poduzetničko poslovanje i menadžment.

Goldsmiths je proglašen jednim od 500 najboljih sveučilišta u svijetu prema najrelevantnijoj svjetskoj rang-listi sveučilišta QS World University Rankings, s osam akademskih odjela u 50 najboljih u svijetu i čak četiri akademska odjela 20 najboljih u svijetu.

Upisi

Upisni postupak ostaje isti kao i za studije na hrvatskom jeziku, ali svi kandidati moraju položiti ispit poznavanja engleskog jezika.

Svi kandidati moći će pohađati besplatne pripremne sate za ispit poznavanja engleskog jezika.

Cijene studija možete pronaći na linku: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/upisi/cijena-studija/

Podijeli: Facebook Twitter