Upiši najbolji diplomski stručni studij u Hrvatskoj!

  • U 2014. g. proglašeni smo najboljom obrazovnom organizacijom na svijetu u konkurenciji 3200 organizacija prema ocjeni Microsofta!
  • 96% alumnija zaposlenih u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.
  • Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj prema rezultatima ocjene sustava osiguravanja kvalitete koju je provela AZVO.

Na Visokom učilištu Algebra možeš studirati:

Odluči kako želiš nadograditi temelje s preddiplomskog studija ili kroz MBA studij dati stvarni poticaj svojoj karijeri lidera. Izaberi specijalizaciju iz područja koje te najviše zanima i oslobodi svoj potencijal. Naši diplomski studiji se u pravilu izvode na engleskom jeziku ukoliko nastavu pohađaju i strani studenti. Ispiti i konzultacije su za domaće studente dostupni i na hrvatskom jeziku.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.