Upiši najbolji stručni studij u Hrvatskoj!

  • U 2014. g. proglašeni smo najboljom obrazovnom organizacijom na svijetu u konkurenciji 3200 organizacija prema ocjeni Microsofta!
  • Naši nastavnici i znanstvenici iz istraživačkog centra Algebra LAB osvojili su 1. mjesto na natjecanju „European Big Data Hackathon“ 2017. g., koje je organizirala Europska komisija, natječući se s istraživačima iz drugih zemalja Europske unije.
  • 96% alumnija zaposlenih u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.
  • Najbrže rastemo! Prosječna godišnja stopa rasta broja upisanih studenata na naše preddiplomske studije u protekle tri godine je 22% godišnje.
  • 1.100 računala i fizičkih servera dostupno je u našim učionicama i laboratorijima.
  • Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj prema rezultatima ocjene sustava osiguravanja kvalitete koju je provela AZVO.
  • Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj prema rezultatima ocjene sustava sveukupne kvalitete institucije koju je provela AZVO kroz postupak reakreditacije.
  • Jedina smo ustanova u Hrvatskoj koja je zadovoljila kriterije kvalitete „Meets the Quality Requirements“ Nizozemske akreditacijske agencije NVAO.

Sad je trenutak da staviš ALGEBRU NA 1. MJESTO!

Na Visokom učilištu Algebra možeš studirati:

O Visokom učilištu Algebra

Visoko učilište Algebra dio je najveće privatne obrazovne organizacije u Republici Hrvatskoj i regiji, prisutne u više od 20 gradova širom Hrvatske.
Osnovana 1998. godine, Algebra danas zapošljava više od 110 stalnih zaposlenika i preko 400 vanjskih suradnika.

Godišnje educiramo oko 15.000 polaznika kroz razne seminare i kraće edukativne programe u obrazovanju odraslih, dok u visokom obrazovanju upisujemo preko 300 novih studenata godišnje.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.