Upiši najkvalitetniji preddiplomski stručni studij u Hrvatskoj!

 • 6 preddiplomskih studija / smjerova
 • 7 diplomskih studija / smjerova
 • 1450+ studenata
 • 140 nastavnika / suradnika

 • Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj prema rezultatima sustava sveukupne kvalitete institucije koji provodi Agencija za znanosti i visoko obrazovanje, AZVO, kroz postupak reakreditacije.
 • Jedina smo ustanova u Hrvatskoj koja je zadovoljila kriterije kvalitete „Meets the Quality Requirements“ Nizozemske akreditacijske agencije NVAO.
 • Microsoft nas je 2014. proglasio “Partnerom godine” u konkurenciji 3200 organizacija iz cijelog svijeta.
 • Naši nastavnici i znanstvenici iz istraživačkog centra Algebra LAB osvojili su 1. mjesto na natjecanju u organizaciji Europske komisije „European Big Data Hackathon“ 2017. godine, natječući se s istraživačima iz drugih zemalja Europske unije.
 • 96% naših diplomiranih studenata zaposlenih u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.
 • Mi te pripremamo za digitalna zanimanja na globalnom tržištu rada
 • U novoj akademskoj godini 2021./2022. nudimo ti mogućnost studiranja bilo kojeg preddiplomskog studijskog programa na engleskom jeziku, pripremajući te tako još bolje za rad u dinamičnom globalnom okruženju.

Ako razmišljaš o upisu na instituciju visokoškolskog obrazovanja, time si već na pravom putu. Izaberi jedan od šest studijskih smjerova/specijalizacija iz digitalnog područja i kreni u svoju digitalnu budućnost. Tijekom studija osigurali smo ti i posebno prilagođenu stručnu praksu u jednoj od najboljih kompanija u Hrvatskoj ili EU.

To radno iskustvo ujedno će ti pomoći pri pisanju završnog rada, ali bit će i sjajna prilika za upoznavanje s budućim radnim okruženjima i stjecanje dragocjenih poslovnih poznanstava

Preddiplomski studiji Visokog učilišta Algebra Osigurat ćemo ti digitalna znanja i alate kako bi sam donosio odluke i pronašao svoj vlastiti putODABERI JEDAN OD 6 PREDDIPLOMSKIH STUDIJA/SMJEROVA ODABERI NAJKVALITETNIJI STRUČNI STUDIJ U HRVATSKOJ!

Prijavi se

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.