Oprema na nastavi

Nastavni i istraživački resursi često čine dio razlike između dobrih i izvrsnih visokoškolskih ustanova. Slijedeći predanost izvrsnosti, značajno smo uložili u resurse, djelomično i iz razvojnih fondova EU. Kao rezultat toga, naši studenti, nastavnici i istraživači mogu koristiti:

Visoko dostupni privatni oblak (engl. Cloud) s brojnim fizičkim poslužiteljima, skladištima podataka, vatrozidovima, UPS-ovima…

Navedena oprema omogućuje studentima programskog inženjerstva / podatkovnog smjera korištenje složenih i visokokvalitetnih virtualnih okruženja u našim učionicama, kao i kod kuće, kako bi završili svoje zadatke i istraživačke projekte. S druge strane, ova oprema omogućuje studentima sistemskog inženjerstva da rade s infrastrukturom kakva je dostupna u naprednim poduzećima i da je koriste, kako u našim učionicama tako i od kuće.

Dva opremljena video studija; jedan potpuno profesionalni koji se koristi za redovite studijske obveze i drugi koji se koristi za studentske projekte. Oba su dostupna studentima, a uglavnom ih koriste studenti multimedijskog smjera.

Uz to, svim našim studentima su na raspolaganju:

 • Tonski studio

  Profesionalni tonski studio koji se koristi za redovne nastavne obveze unutar studijskih programa.

 • Oprema

  – 20 računalnih laboratorija i učionica s različitim vrstama opreme i softvera koji se koriste i pripremaju specifično za različite kolegije.

  – Brojna fotografska i video oprema koju studenti mogu koristiti za nastavu i za svoje projekte (besplatni najam).

  – 3D pisači, VR oprema i laboratorij koji uglavnom koriste studenti multimedije i razvoja računalnih igara.

 • Sistemska infrastruktura

  Dva mrežna laboratorija s brojnim mrežnim usmjernicima (engl. Router), preklopnicima (engl. Switch), vatrozidovima druge generacije i drugom žičnom i bežičnom mrežnom opremom.

 • IoT

  Laboratorij za Internet stvari (engl. IoT) i robotiku s brojnom opremom (roboti, IoT uređaji za aplikacije Smart City i Smart Home, od kojih su neki laboratorijski, a drugi su ugrađeni i u funkciji unutar kampusa. Neki su također dostupni online i koriste se na raznim lokacijama u gradu). Ovu opremu koriste uglavnom studenti softverskog inženjerstva i podatkovnog smjera.

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.