Virtual Erasmus Day


NIZOZEMSKA – FRANCUSKA – ITALIJA – PORTUGAL – IRSKA – POLJSKA – HRVATSKA – INDIJA – ŠPANJOLSKA

Proslavite s nama dane Erasmusa i sudjelujte u online eventu 15. listopada u 11 sati! Erasmus+, najveći je program Europske unije namijenjen obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu. Zahvaljujući programu Erasmus+ brojni studenti provode dio svog studija na fakultetima u inozemstvu uz financijsku potporu.

Ove godine organiziramo jedinstveni online event na kojem ćete moći saznati sve što vas zanima o sudjelovanju u programu, čuti iskustva stranih i domaćih studenata koji su sudjelovali u Erasmusu i otkriti zašto odlazak na Erasmus preporučuju voditelji vaših studijskih programa.

Pridružite nam se 15. listopada u 11 sati na Virtualnom Erasmus danu!

Natječaj za prijave na Erasmus+ program otvoren je i traje do 25. 10. 2020.

Natječaj

Prijavi se!


Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.