Virtualni dan diplomskih stručnih studija – 17. 5. 2021. u 17:30

Virtualni dan diplomskih stručnih studija – 17. 5. 2021. u 17:30

Iskoristi 20% popusta


17. 5. 2021. u 17:30

Kako u današnje digitalno doba nije moguće ostvariti značajniji poslovni uspjeh bez izvrsnog poznavanja novih tehnologija, studenti najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj stječu praktična znanja za rastuće industrije bazirane na digitalnim tehnologijama, čime kreću s “vjetrom u leđa” i odabiru karijeru za kojom će potražnja i u budućnosti značajno rasti.

Jeste li znali da većina naših studenata svoje buduće poslodavce pronalaze već tijekom studiranja! Partneri poslodavci na dnevnoj bazi „traže“ školovane stručnjake. Google, Amazon, Microsoft, Intel, Infobip, IBM, Imago, Grey Entourage, Drap, Rimac automobili, Ericsson Nikola Tesla, Pet minuta, Hrvatski Telekom, Degordian, 24 sata, McCann, BBDO, A1, Span, KING ICT, PBZ… i druge velike svjetske i hrvatske tvrtke zapošljavaju Algebrine studente.

  1. Koje profile kandidata i s kojim specifičnim znanjima i vještinama poslodavci zapošljavaju u današnjem digitalnom dobu?
  2. Predstavlja li master diploma konkurentsku prednost prilikom zapošljavanja za visoko plaćene pozicije te pregovore oko financijskih i uvjeta zapošljavanja?
  3. Koliko utječe neimanje master diplome na karijerno napredovanje i koja se rukovodeća mjesta potencijalno propuštaju u najbrže rastućoj industriji zbog istog razloga?

Naši partneri i alumnniji  odgovorit će ti na pitanja i objasniti koji su benefiti nastavka obrazovanja na master razini Visokog učilišta Algebra.

Što još čekaš? Prijavi se na linku i vidimo se!

  • Nastava počinje 4. 10. 2021.
Podijeli: Facebook Twitter